Kuruçeşme'de Belediye Otobüsü Kaza Yaptı
Kuruçeşme'de Belediye Otobüsü Kaza Yaptı
İçeriği Görüntüle

Tepki Göstermesi Şiddetle Karşılık Buldu

Olay, dün Kocaeli’nin Gebze ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde meydana geldi. İki çocuğuyla birlikte okula gitmekte olan bir baba, hızla yanlarından geçen lüks cipin sürücüsünü sözlü olarak uyardı. Bu uyarıya sinirlenen sürücü, aracıyla bir süre ilerledikten sonra geri dönerek babanın önünü kesti.

Çocuklarının Gözü Önünde Tokat Attı

Araçtan inen sürücü, babayla kısa süreli bir tartışmaya girdi. Tartışmanın büyümesiyle öfkesine hakim olamayan sürücü, babanın boğazını tutarak çocuklarının gözü önünde tokat attı. O anlar çevredeki güvenlik kameralarına yansıdı ve kamuoyunda büyük tepki topladı.

O.C. ve Kardeşi C.C. Gözaltına Alındı

Saldırganın 33 yaşındaki O.C. olduğu tespit edilirken, olay sırasında yanında bulunan 17 yaşındaki kardeşi C.C. ile birlikte polis ekiplerince gözaltına alındı. Şüphelilerin ifadeleri Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde alındı.

Adliyeye Sevk Edildiler

Emniyetteki işlemleri tamamlanan O.C. ve C.C., “kasten yaralama” ve “hakaret” suçlamalarıyla adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Muhabir: Haber Merkezi