Başkan Büyükakın, Bakan Yardımcısının Söylediklerini Açıkladı: “Kendi bulunduğu alana özgü bir zemin boşalması”
Başkan Büyükakın, Bakan Yardımcısının Söylediklerini Açıkladı: “Kendi bulunduğu alana özgü bir zemin boşalması”
İçeriği Görüntüle

Kocaeli’nin genç siyasetçilerinden CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Hayri Zorer, Asena İşbakoğlu ile evlendi. Düzenlenen düğün törenine ailelerin yanı sıra çok sayıda siyasi isim katılarak genç çifti yalnız bırakmadı.

Yoğun katılım

CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı, Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe ve İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet düğünde yer alarak çifte mutluluklar diledi. Davetliler arasında çok sayıda partili ve yakın dost da hazır bulundu.

“Bir ömür boyu mutluluklar”


Nikah şahitliğini yapan CHP İl Başkanı Bülent Sarı, düğün sonrası yaptığı paylaşımda, “Yol arkadaşım, kıymetli kardeşim İl Gençlik Kolları Başkanımız Hayri Zorer ile Asena kardeşimin mutlu gününe ortak olduk. Zorer ve İşbakoğlu ailesine hayırlı olsun diyor, mutluluklarını paylaşıyor, genç çiftimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Muhabir: Haber Merkezi