Yol Yapım Çalışmaları Başlıyor

Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü, İzmit Tem Otogar Kavşağı ile Kandıra arasındaki kesimlerde yol yapım çalışmalarının devam ettiğini açıkladı. Çalışmalar, İzmit-Kandıra Yolu'nun Km: 18+300 ile 37+418 kesiminde sürdürülüyor. Bu kapsamda, bölünmüş yolun sağ taşıma yolunda asfaltlama çalışmaları yapılacak.

Trafik Akışı Karşı Yoldan Sağlanacak

Çalışmalar esnasında, bölünmüş yolda çalışma yapılacak taşıma yolu üzerindeki şeritler kapatılarak trafik akışı karşı yola aktarılacak. Bu düzenleme 14 Ekim 2025 ile 30 Ekim 2025 tarihleri arasında yapılacak. Trafik, gidiş-geliş olarak karşı yoldan sağlanacak.

İhraç edilen teğmenden “Suriyeli asker” paylaşımına sert tepki
İhraç edilen teğmenden “Suriyeli asker” paylaşımına sert tepki
İçeriği Görüntüle

Emniyet Tedbirleri ve Trafik İşaretlemeleri

Çalışmalar sırasında gerekli tüm emniyet tedbirleri alınacak ve onaylı trafik projesine göre trafik işaretlemesi yapılacak. Sürücüler, yol üzerindeki trafik işaret ve işaretçilerine dikkatle uymalı.

Kamuoyu Duyurusu

Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü, bu süreçte sürücülerin dikkatli olmalarını ve yol işaretlerine titizlikle uymalarını belirterek, çalışmalara saygıyla duyuruda bulunmuştur.

Muhabir: Haber Merkezi