Emlak Sektörüne Güçlü Bir Adım: TEDB Kocaeli Temsilciliği Tanıtıldı
Emlak Sektörüne Güçlü Bir Adım: TEDB Kocaeli Temsilciliği Tanıtıldı
İçeriği Görüntüle

Gerilim dolu anlar halı sahaya damga vurdu

Kocaeli’nin Körfez ilçesi Körfez Kent mevkiinde bulunan bir halı sahada oynanan futbol karşılaşması, beklenmedik bir şekilde kavgayla sonuçlandı. İddialara göre, müsabaka sırasında yaşanan küçük bir pozisyon anlaşmazlığı, iki grup arasında sözlü tartışmanın fitilini ateşledi.

Sözlü atışma, fiziksel saldırıya dönüştü

Karşılıklı atışmaların hızla tırmanmasıyla birlikte maçtaki tansiyon yükseldi. Oyuncular arasındaki sözlü tartışma kısa sürede fiziksel kavgaya evrildi. Sahada bulunan sporcuların birbirine tekme ve yumruklarla saldırdığı anlar, çevredekilerin müdahalesine rağmen durdurulamadı.

Saha bir anda karıştı

Maç sırasında eğlenceli başlayan atmosfer, yerini kaosa bıraktı. Olay anında sahada bulunan bazı vatandaşlar kavgayı ayırmak istese de, tarafların öfkesi kontrol altına alınamadı. Görgü tanıklarının ifadelerine göre, şiddetin boyutu hızla büyürken, oyuncular arasında ciddi arbede yaşandı.

Kavgayı arkadaşları ayırmaya çalıştı

Tarafları sakinleştirmekte zorlanan çevredeki kişiler ve takım arkadaşları, olayın daha fazla büyümesini önlemek için yoğun çaba harcadı. Şiddetin dozu artınca, kavga eden tarafları ayırmak da giderek zorlaştı. Olayda yaralanma olup olmadığına dair henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Muhabir: Haber Merkezi