Evinde ölü bulundu
Evinde ölü bulundu
İçeriği Görüntüle

Kaza Mehmet Akif Mahallesi’nde Meydana Geldi

Çekmeköy ilçesi Mehmet Akif Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi’nde, 34 HO 3430 plakalı İETT otobüsü şoförü ile 02 AFN 584 plakalı motosiklet sürücüsü arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine sinir krizi geçiren otobüs şoförü, aracın kontrolünü kaybederek Çamlık otobüs durağına daldı ve vince ile bir araca çarptı.

1 Kişi Hayatını Kaybetti, 4 Kişi Yaralandı

Otobüsün altında kalan bir kadın ağır yaralanırken, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazada yaralanan 4 kişi, olay yerinde ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Tanık Görüşleri ve Gözaltılar

Kazaya tanık olan Arif Tunceli, “Motosikletliyle şoför yolda tartışmışlar. Sonra şoför fenalaşıp direksiyon hakimiyetini kaybetmiş. Önce yandaki inşaattan platformu altına almış, siyah aracı da önüne almış. Bir araba boyu sürüklendikten sonra durabilmiş. Kadın en son ağır yaralıydı” ifadelerini kullandı. Kazaya karışan otobüs şoförü ve motosiklet sürücüsü gözaltına alındı.

Polis İnceleme Başlattı

Kazayla ilgili polis ekipleri tarafından inceleme başlatıldı ve olayın tüm detayları araştırılıyor.

Muhabir: Haber Merkezi