8 Temmuz’da meydana geldi

Kaza, 8 Temmuz 2025 tarihinde Kastamonu’nun Küre ilçesine bağlı Güney köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Dursun Arıcı idaresindeki saman yüklü traktör,sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Kaza sırasında traktörün altında kalan Arıcı ağır yaralandı.

Hastaneye kaldırıldı

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından Arıcı’yı Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Burada yoğun bakım ünitesine alınan yaşlı adam, uzun süre yaşam mücadelesi verdi.

Silah tutukluk yaptı, kaçan adamı ikinci atışta vurdu
Silah tutukluk yaptı, kaçan adamı ikinci atışta vurdu
İçeriği Görüntüle

66 gün sonra acı haber geldi

Tedavisi süren Dursun Arıcı’dan 66 gün sonra acı haber geldi. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Arıcı, bugün hayatını kaybetti. Ailesi ve yakınları derin üzüntü yaşarken, olayla ilgili olarak daha önce başlatılan soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Muhabir: Haber Merkezi