Türkiye'den 2 stadyum dev finallere aday gösterildi
Türkiye'den 2 stadyum dev finallere aday gösterildi
İçeriği Görüntüle

Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, Yönetim Kurulu toplantısının ardından gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Teknik direktör Sergen Yalçın’ın görevine devam ettiğini belirten Adalı, “Sergen Hocamız görevinin başındadır ve en ufak bir problemimiz yoktur” dedi.

Beşiktaş’ın son haftalardaki performansı ve şampiyonluk yarışına ilişkin konuşan Adalı, “Taraftar yanım bazen yöneticiliğimin önüne geçti. Şampiyonluk kelimesini belki de fazla erken kullandım. Temeli sağlam bir yapılanma içindeyiz. Gerçeğimiz bu” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe derbisi hakkında da değerlendirmelerde bulunan Adalı, “Maalesef şanssızlıklar serisi devam etti. Sergen Hoca’nın oyun sistemini sahada görmek istiyoruz. Kırmızı karta kadar bu oyunu sergiledik. O 25-30 dakikalık performansı 90 dakikaya yayabilirsek Beşiktaş’ı kimse mağlup edemez” dedi.

859544Abkatman26